Simpsonit - keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä

Jouni Paakkinen

SIMPSONIT
Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä

Atena, 263 sivua
ISBN 978-951-796-537-8
 - sidottu 1. painos (2008), loppuunmyyty
ISBN 978-951-796-581-1
 - nidottu 2. painos (2009), loppuunmyyty
ISBN 978-951-796-639-9
 - pokkaripainos (2010), loppuunmyyty
Lehdistöinfo

Lue, katsele ja kuuntele: TV1 · TV2 · MTV3 · Sub · YleX · Turun radio · Turun Sanomat · Helsingin Sanomat · Keskisuomalainen (1, 2) · Satakunnan Kansa · Lapin Kansa · Iltalehti · Simpsonit.org · HS.fi · Porin Sanomat · Kotiliesi · Länsi-Savo · Seepra · Vakka-Suomen Sanomat · HBL

Simpsonit on yksi tv-historian erikoisimpia ilmiöitä. Sarja on jatkunut kohta kaksikymmentä vuotta, ja se on edelleen suosionsa huipulla.

Simpsonit-kirja on runsaudensarvi keltaisen perheen ystäville. Jouni Paakkinen johdattaa sarjan syntyyn ja kehitykseen, kohokohtiin, kätkettyihin jekkuihin ja kummallisuuksiin. Miten sarja sai alkunsa? Miten Simpsons-jakso syntyy, miten syntyvät henkilöt ja heidän äänensä? Entä muistatko, minkä värinen oli Smithers oli esiintyessään sarjassa ensimmäisen kerran?

Kirjan jokaisen aukeaman alalaidasta löytyy Simpsons-triviavisa. Tietysti kirjassa on myös parhaita lohkaisuja kautta sarjan historian.

Jouni Paakkinen on aiemmin julkaissut mm. suositut kirjat Yhdeksänmetrinen maasika ja Varoitus! Älä niele nauloja! Hän on vannoutunut Simpsonien ystävä ja maailman laajimman fanisivuston webmaster.

>> Kirjan oheislinkkisivu (lukijoille)

- International collectors: order a (signed) copy from the author. -

 

Simpsonit-postituslista

www.jounipaakkinen.fi